مزایا و مضرات خوردن انجیر

بلاگ فام

مجله بیگول

  • نویسنده :
  • بازدید : 52 مشاهده
  • دسته بندی : پزشکی ,

فیبر موجود در انجیر هم‌چنین به کاهش وزن کمک می‌کند و غالبا مصرف آن به افراد چاق توصیه می‌شود. با وجود این،‌ وجود کالری زیاد در انجیر می‌تواند منجر به افزایش وزن نیز بشود؛ به ویژه اگر همراه شیر مصرف شود. برای بهره‌مندی از میزان توصیه شده‌ی مواد مغذی موجود در انجیر مصرف چند عدد از این میوه‌ی خوشمزه کافی است، و نباید در خوردن آن زیاده‌روی کرد! همیشه به یاد بسپارید،‌ زیاده‌روی در مصرف مفیدترین خوراکی‌ها هم برای‌تان مضر است.

انجیر منبع خوبی از فیبر غذایی، است اما کالری کمی دارد. غذاهای پر فیبر شما را سیر نگه می‌دارند، و در عین حال فشار گرسنگی را کاهش می‌دهند. این میوه به عنوان یک ملین طبیعی عمل می‌کند، و به این ترتیب به فرآیند‌ی از بین بردن مواد زاند از روده‌ها کمک می‌کند. هر چه میزان سم پایین‌تر باشد، کاهش وزن‌تان راحت‌تر صورت خواهد گرفت.

انجیر به انگلیسی common fig یکی از بهترین مواد غذایی برای دردرمان ، یبوست، سوء هاضمه، دیابت، برونشیت و آسم می باشد.

فواید و خواص انجیر

طبع انجیر گرم و تر است و انجیر سبز و سیاه تازه، انجیر خشک، برگ، پوست و ریشه این گیاه خاصیت دارند و برای اهداف دارویی استفاده می شوند. انجیر حاوی فیبر، مواد معدنی و ویتامین هایی از جمله ویتامین A، ویتامین B1، ویتامین B2، کلسیم، آهن، فسفر، منگنز، سدیم، پتاسیم و کلر می باشد.

درخت انجیر معمولا در قسمتهای غربی آسیا یافت می شود.

انجیر خشک به انگلیسی dry fig تقریبا در همه جا، در تمام طول سال در دسترس است.

خواص درمانی انجیر

برای یبوست کودکان و بزرگسالان

انجیر تازه و انجیر خشک دارای مقادیر بالایی فیبر می باشد، این غلظت بالای فیبر باعث تقویت عملکرد منظم روده ها و جلوگیری از یبوست در کودکان و بزرگسالان می شود.

خواص انجیر تازه و خشک و روغن زیتون

مقداری انجیر را در آن خیس کنید و بگذارید یک شب بماند، روز بعد با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ترکیب کرده و بخورید به درمان یبوست کمک می کند.

فواید و خواص انجیر برای لاغری و کاهش وزن

فیبر موجود در انجیر باعث کاهش وزن می شود و اغلب برای لاغری و کاهش وزن توصیه می شود. با این حال مصرف بیش از حد انجیر نیز باعث اضافه وزن خواهد شد.

فواید و خواص انجیر در بارداری برای زنان باردار

انجیر دارای مقادیر بالای کلسیم، آهن، پتاسیم و روی می باشد که از مواد مغذی مهم برای بارداری هستند.

محتوای پتاسیم بالای انجیر به کنترل فشار خون بالا در زنان باردار که می تواند باعث پره اکلامپسی حاملگی باشد، می شود.

فیبر بالای انجیر از یبوست در دوران بارداری پیشگیری می کند.

انجیر خشک حاوی مقادیر قابل توجهی از اسید های چرب امگا ۳ است که برای رشد مطلوب جنین ضروری است.

فواید انجیر برای جنین

اسید های چرب امگا ۳ موجود در انجیر برای رشد جنین ضروری هستند.

فواید و خواص انجیر برای قلب

انجیر خشک حاوی فنل، امگا ۳ و اسیدهای چرب امگا ۶ می باشد که این اسید های چرب خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهند. علاوه بر این، برگ های انجیر با کاهش تری گلیسیرید خون از بیماری قلبی جلوگیری می کنند.

فواید و خواص انجیر برای دیابت

انجمن دیابت آمریکا توصیه می کند که انجیر به درمان دیابت کمک می کند. برگ های انجیر که غنی از پتاسیم هستند باعث کاهش مقدار انسولین مورد نیاز بیماران دیابتی می شود.

فواید و خواص انجیر برای درمان سرطان

فیبر موجود در انجیر با رادیکال های آزاد که عامل اصلی سرطان هستند مبارزه کرده و باعث درمان سرطان کولون و سرطان سینه می شوند.

فواید و خواص انجیر برای فشار خون بالا

پتاسیم کم و میزان بالای سدیم ممکن است منجر به فشار خون بالا شود. فیبر و پتاسیم موجود در انجیر از فشار خون بالا جلوگیری می کنند.

سه برگ انجیر را در نیم لیتر آب به مدت ۱۵ دقیقه یجوشانید و سپس به عنوان دمنوش استفاده کنید، فشار خون بالا را کاهش می دهد.

فواید و خواص انجیر برای سرماخوردگی، سرفه، برونشیت و آسم

مواد شیمیایی طبیعی موجود در دمنوش برگ انجیر آن را برای درمان سرماخوردگی، گلودرد، برونشیت و آسم مناسب کرده است.

فواید و خواص انجیر برای زخم معده

دانه های ریز موجود در انجیر برای تقویت معده و درمان زخم معده مفید هستند اما توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف انجیر ممکن است باعث سنگینی و درد معده شود.

فواید و خواص انجیر تازه و خشک برای کبد چرب

مصرف روزانه انجیر به درمان کبد چرب و سبروز کبدی کمک می کند.

چهار برگ انجیر را در آب گرم بریزید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند سپس آن را همراه با یک لیوان آب دو بار در روز مصرف کنید.

فواید و خواص انجیر تازه و خشک برای بدنسازی و بدنسازان

انجیر حاوی مقادیر بالای پتاسیم و فیبر و همچنین ویتامین B6 است که با تولید سروتونین باعث افزایش انرژی و شادی می شود. پتاسیم موجود در انجیر برای افزایش انرژی و ریکاوری پس از تمرینات بدنسازی مفید است.

فیبر موجود در انجیر فشار خون بالا را کاهش می دهد، تراکم استخوان را افزایش داده و میزان احتباس آب در بدن بدنسازان را کاهش می دهد.

فواید و خواص انجیر برای پوست صورت

در این پست مزایای انجیر برای پوست را برای شما ارائه کرده ایم:

انجیر یک مرطوب کننده ی پوست است

سطوح بالای اسیدهای چرب امگا ۳ در انجیر کمک می کند تا پوست مرطوب بماند، انجیر برای درمان ترک خوردگی و خشکی لب مفید می باشد.

جوش صورت و آکنه

استفاده از انجیر پخته شده بر روی پوست به درمان جوش صورت و آکنه کمک می کند.

روشن کردن پوست صورت

محتوای بالای آب موجود در انجیر به دفع سموم و مواد زائد بدن کمک کرده و باعث درخشان تر شدن پوست صورت می شود.

درمان اگزما و پسوریازیس

لایه بردار طبیعی پوست

پوست انجیر حاوی چندین آنزیم فعال است که می تواند به عنوان یک عامل لایه برداری برای حذف سلول های مرده از پوست استفاده شود.

آنزیم های موجود در انجیر سلول های مرده ی پوست را حذف می کنند.

فواید و خواص انجیر برای موی سر

انجیر یکی از محبوب ترین مواد طبیعی موجود در صنعت مراقبت از مو هستند. عصاره ای آن برای کرم مو و ماسک مو استفاده می شود.

عصاره انجیر باعث جلوگیری از شکنندگی مو شده و مو را مرطوب نگه می دارد.

انجیر باعث افزایش رشد مو می شود

منیزیم، ویتامین های A، C و E گردش خون را در پوست سر تحریک کرده و باعث افزایش رشد مو می شوند.

کاهش پوکی استخوان

مصرف انجیر به دلیل مقادیر بالای فسفر خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.

خواص خوردن مخلوط انجیر و عسل

خوردن مخلوط انجیر و عسل به درمان لارنژیت و گرفتگی صدا کمک می کند.

منبع مواد معدنی و ویتامین‌ها است

میوه‌ انجیر منبع خوبی از مواد معدنی و ویتامین‌ها به شمار می‌آید. این میوه مقدار مناسبی آهن، منیزیم، و کلسیم دارد. به همین دلیل انجیر در حفظ سلامتی بدن نقش مهمی ایفا می‌کند.

سرشار از آنتی اکسیدان است

انجیرهمچنین سرشار از آنتی اکسیدان‌های فراوان است، ماده‌ی مغذی که می‌تواند به کاهش هر گونه اثرات منفی کمک کند. پس، چنین شایع است که انجیر حاوی آنتی‌اکسیدان‌های فلاونوئیدی پلی فنولیک مانند کاروتن‌ها، لوتئین، تانن، اسید کلروژنیک است که به حفظ سلامتی بدن کمک می‌کنند. به علاوه، در یکی از مطالعات انجام شده نشان داده شد که انجیر و آلو خشک بالاترین درجه‌ مواد مغذی را در میان تمام میوه‌های خشک شده دارند.

داشتن استخوان‌های قوی‌ تر

این میوه سرشار از کلسیم است؛ وجود کلسیم برای استحکام استخوان‌ها ، ترک استخوان‌ ها و کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان بسیار ضروری است. هم‌چنین انجیر غنی از فسفر است که باعث تشکیل استخوان‌ها، یا در صورت بروز هر گونه آسیب یا ضعف استخوان‌ها باعث رشد مجدد آن‌ها می‌شود. علاوه بر این، پتاسیم موجود در انجیر با کاهش ناگهانی کلسیمِ ناشی از برنامه‌ غذایی حاوی نمک بالا مقابله می‌کند، و به این ترتیب از نازک شدن سریع استخوا‌ن‌ها جلوگیری می‌کند.


نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
کد امنیتی
شرکت در دوره های آموزشی