گیاهان دارویی و رقیق کننده خون طبیعی

بلاگ فام

مجله بیگول

  • نویسنده :
  • بازدید : 54 مشاهده

رقیق کننده خون طبیعی موادی هستند که توانایی خون در تشکیل لخته را کاهش می دهند. لخته شدن خون یک فرایند ضروری است ، اما گاهی اوقات خون می تواند بیش از حد لخته شود و منجر به عوارضی شود که به طور بالقوه خطرناک باشد.


افرادی که شرایط پزشکی خاصی مانند نقص مادرزادی قلب دارند ممکن است برای کاهش خطر حمله قلبی یا سکته مغزی به داروهای رقیق کننده خون نیاز داشته باشند .


قبل از امتحان این روش های درمانی ،صحبت کردن با پزشک ضروری است زیرا ممکن است به خوبی دارو نباشد و ممکن است در برخی از داروهای تجویزی اختلال ایجاد کند.


گیاهان و ادویه‌های متعددی حتی در آشپزخانه بسیاری از منازل وجود دارد که باعث رقیق شدن خون می‌شود. در واقع بسیاری از مواد غذایی که مردم مصرف می‌کنند، حاوی ماده رقیق کننده خون است.

مواد غذایی حاوی سالیسیلات، اسید چرب امگا3، میزان بالای ویتامین E یا آنتی بیوتیک رقیق کننده طبیعی خون به حساب می‌آید.

اگر داروی رقیق کننده خون مصرف می‌کنید، بهتر است قبل از مصرف هر نوع گیاه یا ادویه برای رقیق کردن خون، با پزشک مشورت کنید. اگر قرار است عمل شوید، جراح را از داروهایی که مصرف می‌کنید، آگاه کنید. زیرا در بیشتر موارد مصرف هر نوع دارو یا گیاه یا ادویه دارویی را 2 هفته قبل از جراحی باید متوقف کرد.


ماده ای به نام سالیسیلات (Salicylates) است که مانع جذب ویتامین K در بدن می شود. ویتامین K نقش مهمی در لخته شدن خون در بدن دارد. یکی از معروف‌ترین رقیق کننده‌های خون آسپرین است اما بیشتر مواد غذایی مانند طعم‌دهنده‌ها و مواد نگه‌دارنده نقش سالیسیلات را دارند. مواد غذایی که سرشار از این ماده است شامل ادویه، میوه خشک، میوه مغزدار، مواد طعم‌دهنده و نگه‌دارنده است.


لخته های خون از پیشگیرانه ترین انواع شرایط خون است. دلیل این امر است که با تغییر در شیوه زندگی و تغییر در رژیم های غذایی می توان از آنها جلوگیری کرد.


افزودن رقیق کننده های خون طبیعی به رژیم غذایی و روال سلامتی شما می تواند بدون ترس از عوارض جانبی جانبی تأثیر فوق العاده ای داشته باشد.


رقیق کننده خون چیست؟

از رقیق کننده های خون برای جلوگیری از ایجاد لخته های خون تهدید کننده زندگی استفاده می شود که می تواند باعث بروز حوادث سلامتی جدی مانند حمله قلبی و سکته مغزی شود.


اگرچه لخته های خون برای جلوگیری از ریزش خون در حین آسیب و همچنین برای بهبود زخم لازم است ، اما تشکیل لخته در جریان خون می تواند منجر به عوارض خطرناکی شود.


رقیق کننده خون معمولاً برای بیمارانی که شرایط قلبی عروقی خاصی دارند مانند ترومبوز ورید عمیق ، ریتم نامنظم قلب و بیماری عروق خونی تجویز می شود. برخی از گیاهان به دلیل اثرات ضد انعقادی ، به عنوان رقیق کننده خون طبیعی نیز هستند.


برای افرادی که خون یا قلب خاصی دارند ، استفاده از رقیق کننده خون ضروری است. برای اکثر آمریکایی ها در این شرایط ، ضد انعقاد خون توسط پزشکان به عنوان یک اقدام پیشگیرانه تجویز می شود.


ضد انعقادها یا "رقیق کننده خون" داروهایی هستند که برای جلوگیری از لخته شدن خون یا جلوگیری از رشد لخته های خون استفاده می شوند. این داروها روند لخته شدن خون را کند می کنند.


برخی از نمونه های ضد انعقاد پذیری عبارتند از:


وارفارین

هپارین

dabigitran

apixaban

ریوراکسابان

همچنین داروهای ضد پلاکت مانند آسپیرین وجود دارد که با جلوگیری از جمع شدن سلول های خونی (یا پلاکت ها) و ایجاد لخته فعالیت می کنند.


برخی از این داروها مواد مصنوعی هستند که از مواد شیمیایی موجود در رقیق کننده خون طبیعی حاصل می شوند. به عنوان مثال ، کائن ، دارچین و زنجبیل حاوی ترکیبات قدرتمندی هستند که برای ایجاد ضد انعقادها به کار می روند.

در بعضی مواقع استفاده از این گیاهان به عنوان رقیق کننده خون بهتر امکان پذیر است ، اما افراد با نگرانی های جدی در مورد شرایط قلبی در آینده مانند حمله قلبی یا سکته مغزی باید قبل از استفاده از یک جایگزین طبیعی برای داروهای رقیق کننده خون با پزشکان خود صحبت کنند.


برخی از مواد غذایی و سایر مواد که می توانند به عنوان رقیق کننده خون طبیعی عمل کنند و به کاهش خطر لخته شدن بدن کمک کنند ، لیست زیر را شامل می شوند


زردچوبه

زردچوبه به عنوان یک ضد انعقاد کننده طبیعی عمل می کند و اثرات ضد پلاکت دارد. یک مطالعه منتشر شده در گزارش BMB نشان می دهد که کورکومین ، پلی فنول مفید در زردچوبه ، ترومبین مهار شده ، پروتئاز است که در انعقاد خون نقش دارد.

محققان نتیجه گرفتند که مصرف روزانه ادویه کاری ممکن است به حفظ وضعیت ضد انعقادی کمک کند.

فلفلگیاهان دارویی و رقیق کننده خون طبیعی

رقیق کننده خون طبیعی موادی هستند که توانایی خون در تشکیل لخته را کاهش می دهند. لخته شدن خون یک فرایند ضروری است ، اما گاهی اوقات خون می تواند بیش از حد لخته شود و منجر به عوارضی شود که به طور بالقوه خطرناک باشد.


افرادی که شرایط پزشکی خاصی مانند نقص مادرزادی قلب دارند ممکن است برای کاهش خطر حمله قلبی یا سکته مغزی به داروهای رقیق کننده خون نیاز داشته باشند .


قبل از امتحان این روش های درمانی ،صحبت کردن با پزشک ضروری است زیرا ممکن است به خوبی دارو نباشد و ممکن است در برخی از داروهای تجویزی اختلال ایجاد کند.


گیاهان و ادویه‌های متعددی حتی در آشپزخانه بسیاری از منازل وجود دارد که باعث رقیق شدن خون می‌شود. در واقع بسیاری از مواد غذایی که مردم مصرف می‌کنند، حاوی ماده رقیق کننده خون است.

مواد غذایی حاوی سالیسیلات، اسید چرب امگا3، میزان بالای ویتامین E یا آنتی بیوتیک رقیق کننده طبیعی خون به حساب می‌آید.

اگر داروی رقیق کننده خون مصرف می‌کنید، بهتر است قبل از مصرف هر نوع گیاه یا ادویه برای رقیق کردن خون، با پزشک مشورت کنید. اگر قرار است عمل شوید، جراح را از داروهایی که مصرف می‌کنید، آگاه کنید. زیرا در بیشتر موارد مصرف هر نوع دارو یا گیاه یا ادویه دارویی را 2 هفته قبل از جراحی باید متوقف کرد.


ماده ای به نام سالیسیلات (Salicylates) است که مانع جذب ویتامین K در بدن می شود. ویتامین K نقش مهمی در لخته شدن خون در بدن دارد. یکی از معروف‌ترین رقیق کننده‌های خون آسپرین است اما بیشتر مواد غذایی مانند طعم‌دهنده‌ها و مواد نگه‌دارنده نقش سالیسیلات را دارند. مواد غذایی که سرشار از این ماده است شامل ادویه، میوه خشک، میوه مغزدار، مواد طعم‌دهنده و نگه‌دارنده است.


لخته های خون از پیشگیرانه ترین انواع شرایط خون است. دلیل این امر است که با تغییر در شیوه زندگی و تغییر در رژیم های غذایی می توان از آنها جلوگیری کرد.


افزودن رقیق کننده های خون طبیعی به رژیم غذایی و روال سلامتی شما می تواند بدون ترس از عوارض جانبی جانبی تأثیر فوق العاده ای داشته باشد.

رقیق کننده خون چیست؟

از رقیق کننده های خون برای جلوگیری از ایجاد لخته های خون تهدید کننده زندگی استفاده می شود که می تواند باعث بروز حوادث سلامتی جدی مانند حمله قلبی و سکته مغزی شود.

اگرچه لخته های خون برای جلوگیری از ریزش خون در حین آسیب و همچنین برای بهبود زخم لازم است ، اما تشکیل لخته در جریان خون می تواند منجر به عوارض خطرناکی شود.

رقیق کننده خون معمولاً برای بیمارانی که شرایط قلبی عروقی خاصی دارند مانند ترومبوز ورید عمیق ، ریتم نامنظم قلب و بیماری عروق خونی تجویز می شود. برخی از گیاهان به دلیل اثرات ضد انعقادی ، به عنوان رقیق کننده خون طبیعی نیز هستند.

برای افرادی که خون یا قلب خاصی دارند ، استفاده از رقیق کننده خون ضروری است. برای اکثر آمریکایی ها در این شرایط ، ضد انعقاد خون توسط پزشکان به عنوان یک اقدام پیشگیرانه تجویز می شود.

ضد انعقادها یا "رقیق کننده خون" داروهایی هستند که برای جلوگیری از لخته شدن خون یا جلوگیری از رشد لخته های خون استفاده می شوند. این داروها روند لخته شدن خون را کند می کنند.

برخی از نمونه های ضد انعقاد پذیری عبارتند از:

وارفارین

هپارین

dabigitran

apixaban

ریوراکسابان

همچنین داروهای ضد پلاکت مانند آسپیرین وجود دارد که با جلوگیری از جمع شدن سلول های خونی (یا پلاکت ها) و ایجاد لخته فعالیت می کنند.

برخی از این داروها مواد مصنوعی هستند که از مواد شیمیایی موجود در رقیق کننده خون طبیعی حاصل می شوند. به عنوان مثال ، کائن ، دارچین و زنجبیل حاوی ترکیبات قدرتمندی هستند که برای ایجاد ضد انعقادها به کار می روند.

در بعضی مواقع استفاده از این گیاهان به عنوان رقیق کننده خون بهتر امکان پذیر است ، اما افراد با نگرانی های جدی در مورد شرایط قلبی در آینده مانند حمله قلبی یا سکته مغزی باید قبل از استفاده از یک جایگزین طبیعی برای داروهای رقیق کننده خون با پزشکان خود صحبت کنند.

برخی از مواد غذایی و سایر مواد که می توانند به عنوان رقیق کننده خون طبیعی عمل کنند و به کاهش خطر لخته شدن بدن کمک کنند ، لیست زیر را شامل می شوند

زردچوبه

زردچوبه به عنوان یک ضد انعقاد کننده طبیعی عمل می کند و اثرات ضد پلاکت دارد. یک مطالعه منتشر شده در گزارش BMB نشان می دهد که کورکومین ، پلی فنول مفید در زردچوبه ، ترومبین مهار شده ، پروتئاز است که در انعقاد خون نقش دارد.

محققان نتیجه گرفتند که مصرف روزانه ادویه کاری ممکن است به حفظ وضعیت ضد انعقادی کمک کند.


فلفل کاین

کاین حاوی سالیسیلات ، یک ماده رقیق کننده خون طبیعی است که برای اثرات ضد ترومبوز آن ارزش دارد. علاوه بر این ، حاوی کپسایسین نیز هست ، که در چندین مطالعه به اثبات رسیده است که باعث کاهش لیپیدها ، ضد فشار خون ، ضد دیابتی و ضد چاقی می شود.

به همین دلایل ، کاین اغلب به شکل کپسول مصرف می شود تا سلامت قلب و عروق و گردش خون را ارتقا بخشد.

دارچین

به ویژه دارچین کاسیا ، سرشار از کومارین است ، یک ضد انعقاد قوی که در واقع برای تهیه وارفارین استفاده می شود. تحقیقات نشان می دهد که استفاده از مکمل های دارچین برای مدت زمان طولانی می تواند مشکل ساز باشد و احتمالاً منجر به مشکلات کبدی ناشی از افزایش مصرف کومارین شود.این ادویه رقیق کننده خون است.

به جای استفاده از مکمل های "دارچین واقعی" ، بهتر است با افزودن آن به وعده های غذایی و نوشیدنی ها دارچین را در رژیم غذایی عادی خود مصرف کنید.

زنجبیل

مانند فلفل، زنجبیل شامل سالیسیلات، یک ماده شیمیایی است که مورد مطالعه قرار برای توانایی آن برای جلوگیری از ترومبوز. مطالعات نشان می دهد که سالیسیلات باعث ضد انعقاد متوسط ​​می شود و ممکن است از ایجاد ترومبوز وریدی بدون ایجاد عوارض خونریزی جلوگیری کند.اگر چه از این گیاه بیشتر برای رفع حالت تهوع استفاده می‌شود اما رقیق کننده قوی خون نیز به حساب می‌آید.

استفاده از زنجبیل به دلیل خاصیت رقیق کننده خون ، محبوبیت بیشتری پیدا می کند ، زیرا مردم به دنبال رویکردهای طبیعی تر نسبت به ضد انعقادهای معمولی هستند.

با این وجود ، تحقیقاتی درمورد هشدار کاربرانی که مکمل های زنجبیل خوراکی و وارفارین را با هم ترکیب می کنند ، وجود دارد. اگرچه داده های موجود در این مورد ناکافی به نظر می رسید ، حتماً قبل از ترکیب روشهای درمانی ، این موضوع را با متخصص بهداشت خود در میان بگذارید.

سیر

مصرف روزانه سیر ممکن است برای جلوگیری از ترومبوز مفید باشد. مطالعات نشان می دهد که سیر به عنوان یک ضد انعقاد کننده موثر است.از این گیاه رقیق کننده خون به علت خاصیت درمانی که دارد، استفاده می‌شود.که از این گیاه رقیق کننده خون به علت خاصیت درمانی که دارد، استفاده می شود. زمانی که سیر خام خورده می‌شود خون را رقیق کرده و در نتیجه جریان خون را تسهیل می‌کند. همچنین با تولید اکسید نیتریک، به گشادی رگ های خونی و حل شدن لخته های خون کمک می‌کند.سیر در مقادیر اندک توانایی پیشگیری از یک حمله قلبی یا سکته مغزی ناشی از لخته خون را دارد یا خیر نامشخص است. با این وجود، در مقادیر زیاد - همانند زمانی که به شکل مکمل مصرف می شود - سیر ممکن است در کمک به محدود کردن تجمع پلاکت ها نقش داشته باشد. به طور خلاصه، اگر در موقعیتی قرار دارید که لخته های خون ممکن است زمینه ساز یک مشکل سلامت شوند، گنجاندن سیر در رژیم غذایی ایده خوبی محسوب می شود.

در یک مطالعه ، ایمنی استفاده از عصاره سیر با وارفارین ، یک رقیق کننده خون معمولاً مورد بررسی قرار گرفت . محققان دریافتند که عصاره سیر نسبتاً بی خطر است و خطر جدی برای بیماران تحت درمان با وارفارین یا ضد انعقاد خوراکی وجود ندارد ، تا زمانی که توسط متخصص مراقبت های بهداشتی تحت نظر گرفته شود.


ویتامین E

به دلیل اثرات ضد انعقادی آن ، یک ماده طبیعی رقیق کننده خون است. مطالعات تأیید می کنند که ویتامین E دارای فعالیت ضد لخته شدن است و به عنوان یک رقیق کننده خون قوی عمل می کند.


مصرف مکمل ویتامین E و مصرف غذاهای ویتامین E می تواند به جلوگیری از بیماری های قلب و عروق خونی کمک کند. برخی از بهترین غذاهای سرشار از ویتامین E شامل آووکادو ، بادام ، دانه آفتابگردان ، اسفناج ، کلم بروکلی و انبه است.


ورزش

فعال ماندن به جلوگیری از ایجاد لخته های خون کمک می کند ، بنابراین مهم است که بدن خود را به طور منظم حرکت دهید و ورزش کنید. به طور گسترده ای پذیرفته شده است که فعالیت بدنی روزانه به دلیل اثرات مثبت آن بر فشار خون ، گردش خون ، کلسترول و حساسیت به انسولین با بهبود سلامت قلب و عروق همراه است.


سعی کنید حداقل 30 دقیقه ورزش در روز را در برنامه خود اضافه کنید. این می تواند شامل هر نوع حرکتی باشد که قلب شما را پمپاژ کند ، از جمله پیاده روی تپه ، یوگا ، وزنه برداری و دوچرخه سواری.


حتماً در هنگام ورزش مقدار زیادی آب بنوشید تا در ضمن آبرسانی نیز بمانید .


همچنین اجتناب از نشستن برای مدت طولانی مهم است. برای تقویت گردش خون حتماً از خواب برخیزید حرکت کنید و در طول روز دراز شوید.


روغن ضروری Helichrysum

اگرچه تحقیقات در مورد انسان ها محدود است ، اما مطالعات انجام شده روی موش ها نشان می دهد كه استفاده از اسانس هلیكریوم بصورت موضعی دارای اثرات گشادكننده عروق است ، به این معنی كه باعث شل شدن عروق حامل خون می شود و ممكن است به كاهش فشار خون بالا كمك كند.


شوید

اگر چه این گیاه به عنوان رقیق کننده چندان مطرح نیست اما مصرف زیاد آن همزمان با برخی دارو‌ها می‌تواند واکنش ایجاد کند.


ریشه شیرین بیان: این گیاه رقیق کننده خون است.


زینکوبیلوبا: علاوه بر افزایش گردش خون، مانع از لخته شدن خون می‌شود.


چای کوهی: این گیاه در صورت مصرف با برخی دارو‌ها به حد خطرناکی باعث رقیق شدن خون می‌شود.


چگونه به رژیم غذایی اضافه کنیم

به راحتی می توان این رقیق کننده های خون طبیعی را به رژیم غذایی خود اضافه کرد. آنها می توانند در وعده های غذایی گنجانده شوند تا عطر و طعم و مزایای غذایی را اضافه کنند.


راه دیگر برای مصرف این گیاهان و ادویه جات همراه با چای است. چای زردچوبه و چای زنجبیل را می توان در خانه تهیه کرد و به کارهای روزمره سلامتی شما اضافه کرد.


این گیاهان به شکل کپسول یا عصاره نیز موجود هستند ، اما اگر قصد دارید با دوزهای بالاتر مانند این مکمل کنید ، حتماً آن را از قبل با پزشک خود در میان بگذارید.


علاوه بر افزودن رقیق کننده های خون طبیعی به رژیم غذایی شما برای کاهش خطر لخته شدن خون ، مهم است که یک رژیم غذایی سالم ، به خوبی متعادل و سرشار از مواد مغذی مصرف کنید. حفظ وزن سالم و کاهش التهاب بسیار ضروری است ، زیرا باعث افزایش کلسترول و فشار خون سالم می شود.


در اینجا سریع توضیح می دهد که چه چیزی باید بخورید تا سلامت عمومی شما تقویت شود:


سبزیجات رنگارنگ

سبزیجات برگ تیره

میوه ها

حبوبات

غلات کامل

غذاهای امگا 3

چربی های سالم

علاوه بر این که غذاهای سالم قلب را به رژیم غذایی خود وارد کنید ، اجتناب از غذاهایی که باعث آسیب بدن شما می شوند نیز ضروری است. این شامل غذاهایی است که با شیرین کننده مصنوعی ، شکر و کربوهیدراتهای تصفیه شده ، سدیم رژیم ، کالاهای پخته شده با چربیهای ترانس و مصرف زیاد الکل ساخته می شوند.


خطرات و عوارض جانبی

قبل از استفاده از رقیق کننده های خون طبیعی برای جلوگیری از لخته شدن خون ، با ارائه دهنده خدمات درمانی خود صحبت کنید و مطمئن باشید که این مواد غذایی و مکمل ها با هیچ یک از داروهای فعلی شما اختلال ایجاد نمی کنند.


آیا خون نازک بد است؟

مانند همه موارد مرتبط با سلامتی ، شما به تعادل نیاز دارید. خون شما نمی تواند آنقدر نازک شود که نتواند لخته شود و خطر خونریزی بیش از حد را در پی دارد.


هنگام رقیق شدن خون از چه ویتامین ها یا مواد غذایی باید جلوگیری شود؟ این بستگی به نوع رقیق کننده خون شما دارد ، اما ترکیب داروهای ضد انعقادی با رقیق کننده های خون طبیعی مانند زردچوبه ، دارچین ، زنجبیل ، سیر و فلفل کین می تواند مشکل ساز باشد.


مسئله نازک شدن خون بیش از حد است ، بنابراین قبل از مصرف این گیاهان دارویی ، با پزشک خود صحبت کنید. با این وجود ، خوردن این گیاهان در بخشهای غذایی معمولی نباید مسئله ای باشد.


این گزینه های طبیعی ممکن است به اندازه داروهای رقیق کننده خون مؤثر نباشد ، بنابراین اگر برای جلوگیری از نگرانی در مورد سلامتی موجود به این موارد تکیه می کنید ، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که این روش درمانی مناسب برای نیازهای شما است.


نتیجه

رقیق کننده های خون طبیعی به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کنند که می تواند منجر به وقایع جدی سلامتی مانند حمله قلبی یا سکته مغزی شود.

اگر خون به آسانی لخته شود ناراحتی‌هایی مانند حمله قلبی را به وجود می آورد و در صورت لخته نشدن خون، ناراحتی‌هایی مانند مشاهده خون در ادرار، خون دماغ، خون ریزی شدید در دوران قاعدگی را به همراه دارد. اگر خون به اندازه کافی لخته نشود و فرد نیاز به عمل پیدا کند یا در حادثه‌ای مجروح شود، با از دست دادن خون بیش از حد با مشکل جدی رو به رو خواهد شد.

کاربردهایی آشپزی و بهبود عطر و طعم غذا، سیر می تواند برای سلامت انسان نیز مفید باشد. این ماده غذایی توانایی جلوگیری یا محدود کردن تجمع پلاکت ها، یکی از مراحل اولیه در تشکیل لخته خون، را دارد.

در اغلب موارد ، ضد انعقادهای معمولی برای جلوگیری از لخته شدن خون خطرناک تجویز می شوند ، اما بسیاری از این داروها عوارض جانبی جانبی دارند.

در صورت استفاده صحیح و توصیه شده توسط یک متخصص بهداشت و درمان ، استفاده از رقیق کننده های خون طبیعی مانند دارچین ، زنجبیل ، فلفل کاین و سیر ، دارای ضد ترومبوز و اثرات ضد انعقادی ، تقویت سلامت قلب و عروق و سلامتی کلی است.


نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
کد امنیتی
شرکت در دوره های آموزشی