سالاد نیسواز

بلاگ فام

مجله بیگول

  • نویسنده :
  • بازدید : 32 مشاهده
  • دسته بندی : اشپزی ,

مواد مورد نیاز برای سس:

سیر رنده شده: 1 حبه


خردل: 1 قاشق غذا خوری


آب لیمو ترش: 1 قاشق سوپ خوری


ریحان خردشده: 2 قاشق غذا خوری


نمک و فلفل: به میزان لازم


روغن زیتون: 1 قاشق غذا خوری


طرز تهیه سالاد نیسواز :

تخم مرغ ها را آب پز کنید.

کاهو های خرد شده را درون ظرف مخصوص سالاد قرار دهید.

سیب زمینی را که از قبل آبپز و نگینی کرده ایم به کاهو اضافه کنید.

حتا گوجه گیلاسی ها را دو نیم کرده خیارها و پیازرا پوست گرفته و حلقوی کنید و به سالاد اضافه کنید و به آرامی موارد را با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ ها را 4 قاچ کرده و اطراف ظرف بگذارید.

برای تهیه سس، سیر رنده شده، خردل، آب لیمو ترش، ریحان خرد شده، نمک و فلفل و روغن زیتون را درون کاسه ای جداگانه ریخته و خوب مخلوط کنید.

نوبت تن ماهی است حتما تن ماهی را از قبل به مدت 30 دقیقه بجوشانید سپس آن را روی سالاد بریزید.

در آخر زیتون های سیاه بدون هسته را به صورت کامل یا دو نیم شده یا چند نیم شده با توجه به سلیقه خود روی سالاد قرار دهید.


سس را میتوانید روی سالاد بریزید یا جداگانه سرو کنید. شما همچنین میتوانید در سالاد خود از فلفل سبز یا فلفل دلمه ای و حتی لوبیای سبز نیز با توجه به سلیقه خود استفاده کنید.سالاد فرانسوی شما آماده است. نوش جان!


نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
کد امنیتی
شرکت در دوره های آموزشی