طرز تهیه سوپ لوبیا چیتی مکزیکی

بلاگ فام

مجله بیگول

  • نویسنده :
  • بازدید : 6 مشاهده
  • دسته بندی : اشپزی ,

غذاهای مکزیکی یکی از مواد پر مصرف ان لوبیا است که در غذاهای مکزیکی، لوبیا مصرف زیادی دارد. در این سوپ، لوبیا چیتی به‌عنوان ماده اصلی انتخاب شده و غذاهای مکزیکی طعم تندی دارد.

مواد لازم : برای 4 نفر

175 گرم لوبیا چیتی

1/5 لیتر یا 2/5پیمانه آب

200 گرم هویج نگینی خرد شده

1 عدد پیاز خرد شده

3 حبه سیر رنده شده

1 عدد فلفل قرمز خشک و خرد شده

1 لیتر پیمانه استاک مرغ

2 عدد گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده

2 ساقه کرفس یا سیب زمینی ریز خرد شده

1 قاشق سوپ‌خوری گشنیز خرد شده

3 عدد نان تست

2 حبه سیر جدا رنده شده

نمک و فلفل سیاه، روغن به مقدار لازم

طرز تهیه :

لوبیا را از شب قبل در آب خیس کرده و مرتی آب آن را عوض کرده تا نفخ لوبیا گرفته شود و بعد با مقداری آب بگذارید پخته شود. هویج، ‌سیر، پیاز، فلفل‌قرمز و استاک مرغ را به آن اضافه کرده و گذاشته تا بجوش بیاید.درب ظرف را بگذارید و به مدت 30 دقیقه گذاشته تا بپزد.

سپس نیمی از ترکیب لوبیا و مخلوط سبزیجات را همراه مقداری آب سوپ در غذا ساز بریزید و پوره کنید. پوره را به قابلمه برگردانید و گوجه فرنگی و کرفس را به آ‌ن اضافه و 10 الی 15 دقیقه یا تا زمانی که تکه‌های کرفس بپزد، حرارت دهید. درصورت نیاز، مقداری آب جوشیده به سوپ اضافه کنید.

نان‌های تست مکعب‌ های خرد شده و 2 حبه سیر رنده شده اضافه را توی تابه بریزید و با کمی روغن تفت داده تا نان تست و عطر سیر آزاد شود. در تابه‌ای حاوی کمی روغن سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شوند. تکه نانها را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود.

نمک و فلفل موردنیاز را به همراه گشنیز خردشده اضافه کنید و چند دقیقه حرارت دهید، سپس سوپ را توی کاسه یا نان تو خالی ضخیم بریزید و روی ان را با کمی جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.


نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
کد امنیتی
شرکت در دوره های آموزشی