طرز تهیه سس نعناع خانگی

بلاگ فام

مجله بیگول

  • نویسنده :
  • بازدید : 9 مشاهده

این سس نعناع خانگی شیرین ، ملایم ، تازه مزه و ساده برای یک ترکیب عالی برای گوشت بره کباب می کند! سس نعنا به عنوان همراه گوشت بره کاملاً انگلیسی است. ما ژله نعناع هم داریم اما سس نعناع محبوبیت بیشتری دارد.چربی بره در گذشته بسیار چرب تر بود و طعم تند نعناع و سرکه به از بین بردن این چربی کمک می کرد.این سس طعم بسیار فوق العاده ایی به غذای گوشتی میدهد.

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 3 دقیقه

زمان استراحت 20 دقیقه

کل زمان 28 دقیقه

مواد لازم : برای 4 عدد

1 دسته بزرگ نعناع تازه (حدود 30 گرم یا یک فنجان)

1 فنجان (240 میلی لیتر) آب جوش

2 قاشق چایخوری شکر

2 قاشق غذاخوری سرکه

1 پیمانه نمک

دستورالعمل ها:

برگهای نعناع را ریز خرد کنید ، ساقه ها را دور بریزید.

برگ را در یک کاسه قرار داده و با آب جوش روی آن را بپوشانید. بگذارید چند دقیقه بماندو بعد در صافی بریزید تا اب اضافه خارج شود.

برگها را با آب سرد در حالی که هنوز در الک قرار دارید بشویید (برای جلوگیری از فرایند پخت) و در یک ظرف کوچک با شکر ، سرکه و نمک قرار دهید.

هم بزنید و بگذارید 20-30 دقیقه بماند و این عمل باعث ادغام شدن طعم ها می شود. سپس سرو کنید.

چه مدت در یخچال دوام می آورد؟

می توانید در ظرف در بسته به مدت 2-3 روز در یخچال نگهداری کنید، اما می تواند 2-3 ماه هم بماند تا وقتی که برگها در مایع قرار داشته باشند و سس در یک ظرف شیشه و در بسته شده در یخچال نگهداری شود.

چرا باید برگ های نعناع را در آب خیس کنم؟

این امر به آزاد شدن عطر و طعم و رایحه برگ های نعناع کمک می کند ، در حالی که آنها را نرم می کند

اطلاعات تغذیه ای در هر وعده است

کالری: 14 کیلو کالری

کربوهیدرات ها: 3 گرم

پروتئین: 1 گرم

چربی: 1 گرم

چربی اشباع شده: 1 گرم

سدیم: 12 میلی گرم

پتاسیم: 43 میلی گرم

فیبر: 1 گرم

شکر: 2 گرم

ویتامین A: 319 IU

ویتامین C: 2 میلی گرم

کلسیم: 18 میلی گرم

آهن: 1 میلی گرم


نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
کد امنیتی
شرکت در دوره های آموزشی