طرز تهیه میش ماش غذای محبوب بلغاری

بلاگ فام

مجله بیگول

  • نویسنده :
  • بازدید : 12 مشاهده
  • دسته بندی : اشپزی ,

میش ماش ، یک املت خوشمزه همراه با فلفل ، گوجه فرنگی و پنیر فتا است که غذای شاخص صبحانه های بلغاری است. همچنین میشود گفت که این یکی از غذاهای پرآوازه است که برای صرف صبحانه یا ناهار در بلغارستان سرو می شود.


انواع مختلفی از املت در جهان وجود دارد اما معروف ترین آن املت فرانسوی است. طبق افسانه ها ، ناپلئون بناپارت و ارتش او اولین کسانی بودند که طعم املت را چشیدند. وقتی به جنوب فرانسه رسیدند ، تصمیم گرفتند در یک مسافرخانه استراحت کنند. مدیر خوابگاه به احترام ناپلئون یک املت درست کرد. او آنقدر آن را دوست داشت که دستور داد همه تخمهای موجود در روستا را شکار کند تا روز بعد بزرگترین املت را برای ارتش خود آماده کند. و این چنین است که سنت معروف پختن املت غول پیکر سالانه در عید پاک در فرانسه آغاز شد.


اما در رابطه با میش ماش :

میش مش با فلفل هایی تهیه می شود که می توانند بو داده یا به صورت خام استفاده شوند. من تصمیم گرفتم دستور تهیه خود را با فلفل های بو داده تهیه کنم.


مواد لازم برای تهیه Mish Mash غذای خوشمزه کشور بلغارستان :


2 قاشق غذاخوری روغن نباتی


2 عدد قرمز ، بو داده و پوست کنده شده


2 عدد سبز ، بو داده و پوست کنده شده


3 عدد گوجه فرنگی ، پوست کنده شده


1 عدد پیاز ریز خرد شده


2 حبه سیر خرد شده


300 گرم پنیر فتا خرد شده


6 عدد تخم مرغ


2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده


نمک به مقدار لازم


فلفل سیاه به مقدار لازم


طرز تهیه میش ماش :


فلفل قرمز و سبز را ریز خرد کنید.


گوجه فرنگی را پوست گرفته وبه صورت درشت خرد کنید.


در یک تابه بزرگ ، روغن نباتی را روی حرارت متوسط گرم کنید.


ابتدا پیاز و سیر را اضافه کرده و حدود 2 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود اما کاملاً پخته نشود.


فلفل قرمز و سبز را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و حدود 5 دقیقه بپزید.


گوجه فرنگی ها را اضافه کنید ، هم بزنید ، روی آنها را بپوشانید و 5 تا 7 دقیقه دیگر بپزید.


پنیر فتا را اضافه کرده و مخلوط کنید.


حال تخم مرغ ها را اضافه کنید ولی سعی کنید زیاد هم نزنید.


نمک و فلفل و ادویه های مورد علاقه خود را میتوانید در این مرحله اضافه کنید.


در آخر جعفری را اضافه کرده و قبل از برداشتن از روی حرارت ، یک دقیقه بپزید.


گرم سرو کنید و لذت ببرید. نوش جان!


مجله ارم بلاگ

ترجمه شده از سایت : 196flavors.com


نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
کد امنیتی
شرکت در دوره های آموزشی