آموزش پخت غذای سنتی کاشان کوفته نخودچی

بلاگ فام

مجله بیگول

یکی از غذاهای محلی و سنتی استان اصفهان و شهر کاشان کوفته نخودچی با آب انار یا رب گوجه فرنگی یا آب سماق است که بسیار هم خوشمزه و خوش طعم است.

مواد لازم:

300 گرم گوشت چرخ شده

2 قاشق غذاخوری رب انار یا رب گوجه فرنگی یا آب سماق

2 عدد پیاز نگینی خرد شده

5 عدد تخم مرغ

3 قاشق غذاخوری آرد نخودچی

1 قاشق غذاخوری آرد سفید

نمک و ادویه و فلفل به میزان لازم

روغن به میزان لازم

طرز تهیه :

توی یک تابه روی حرارت با کمی روغن پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری زردچوبه تفت داده تا پیاز نرم و سبک شود و بعد آرد را به همراه مقداری نعناع به آن اضافه کرده و تفت دهید ، تا عطر آن ازاد شود.

مقداری آب اضافه کرده و اجازه دهید تا آب به جوش بیاید. در ظرفی جداگانه گوشت را با پیاز رنده شده، آرد نخودچی، نعناع، نمک و فلفل ورز دهید.

گلوله هایی به اندازه گردو از گوشت برداشته و در دست گرد کنید و توی تابه درون آبجوش قرار دهید. در آخر رب انار را اضافه و گذاشته کوفته ها پخته شود و جا بیافتد.


نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
کد امنیتی
شرکت در دوره های آموزشی