آموزش پخت مربا هویج زعفرانی

بلاگ فام

مجله بیگول

  • نویسنده :
  • بازدید : 43 مشاهده
  • دسته بندی : اشپزی ,

مربای هویج از جمله این مرباها است. که در تمام فصول سال در بازار هم مربا و هم هویج های تازه و آبدار به وفور در دسترس هستند ولی شما با خرید هویج میتوانید مربا ، مارمالاد ، کیک هویج ،از هویج درمربا ، مارمالاد بصورت آب گرفته آن به عنوان یک نوشیدنی یا در انواع غذاها یا در کیک و دسر ها هم می توانید استفاده کنید.

مواد لازم :

500 گرم هویج رنده شده

500 گرم شکر

1/4 پیمانه گلاب

4 پیمانه آب

1 قاشق غذاخوری زعفران

1 قاشق غذاخوری آبلیمو

1 قاشق غذاخوری هل ساییده

طرز تهیه :

باید هویج را خوب بشویید و هر گونه لک و ته آن را به خوبی بگیرید. سپس آنها را به خوبی و یک دست رنده کنید.

سپس مربا را به همراه آب درون قابلمه بریزد و بر روی حرارت ملایم قرار داده تا جوش آید.

شکر را اضافه کنید به خوبی هم بزنید و بعد اجازه دهید تا این مخلوط به مدت 2 ساعت پخته شود.

بعد پخت و نرم شدن کامل هویج، زعفران دم کرده و هل و حتی مواد جایگزین دیگر را به آرامی اضافه کرده و به هم بزنید.

سپس در انتها گلاب را اضافه کنید و بعد از اینکه مدتی جوشید، حرارت زیر قابلمه را خاموش کنید و اجازه دهید تا سرد شود. برای این کار می توانید به جای استفاده از درب قابلمه از حوله یا پارچه نسبتا ضخیم استفاده کنید تا درون آن عرق نکند. مرباها را توی شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.


نکته :

مربای هویج و سایر انواع مربا این است که مربا باید در مراحل آخر به غلظت مناسب برسد. نرسیدن مربا به غلظت مناسب باعث شکرک یا کپک زدن آن می شود.

به سلیقه خود از وانیل، جوز هندی، چوب دارچین، خلال پسته جایگزین هل و زعفران مواد دیگری استفاده کند.

از قابلمه لعابی به همراه قاشق چوبی استفاده کنید تا یک مربای هویج براق و شفاف داشته باشید.

خلال پسته رایج ترین ماده ای که همراه مربای هویج مورد استفاده قرار می گیرد. بهترین زمان برای استفاده از خلال پسته در مرحله آخر و همان موقعی است که شما گلاب را اضافه می کنید.

برای جلوگیری از شکرک زدن مربا، آن را به مدت 24ساعت درون خود قابلمه نگه دارید.

در صورت شکرک زدن مربا، آن را به مدت 5 دقیقه به همراه مقدار کمی آب دوباره حرارت دهید.مربای هویج با عسل به جای شکر هم در برخی شهرهای ایران رایج است

کپک زدن مربا به خاطر خوب قوام نشدن یا همان عدم غلظت مناسب اتفاق می افتد؛ اما شکرک زدن به خاطر زیاد جوشیدن یا شیرینی کم است که باید دوباره با مقداری آب و آبلیمو به مدت 5 دقیقه آن را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید تا جوش بیاید.


نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
کد امنیتی
شرکت در دوره های آموزشی