آموزش تهیه بیسکویت ویفر کاکائویی

بلاگ فام

مجله بیگول

  • نویسنده :
  • بازدید : 30 مشاهده
  • دسته بندی : اشپزی ,

آموزش تهیه بیسکویت ویفر کاکائویی

ویفر ترد ، شیرین ، بسیار نازک ، صاف ، سبک و خشک است که اغلب برای تزئین بستنی و همچنین به عنوان تزیین روی برخی غذاهای شیرین استفاده می شود. خوشمزه‌ ترین ویفرهایی با طعم موزی یا وانیلی، پرتقالی، توت فرنگی، کاکائویی و شکلاتی است. بسیار ساده یک شیرینی خانگی بدون فر یعنی بیسکویت ویفر خانگی یخچالی موزی، کاکائویی، پرتقالی، توت فرنگی را در مجله بلاگسازان ببینید.شما می توانید این ویفر را با انواع نان های ویفری رنگی تهیه کنید.

مواد لازم:

300 گرم شیر خشک قنادی

400 گرم کره نرم شده در دمای اتاق

120 گرم شکر

10 قاشق غذاخوری شیر

2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

4 عدد ورق ویفر بزرگ

2 عدد شکلات تخته‌ای (اختیاری)

پسته، بادام یا فندق ریز خرد شده به مقدار دلخواه (اختیاری)

طرز تهیه:

شیر را در یک قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. شیر و شکر را روی شعله متوسط گاز گرم کنید تا شکر کاملا در شیر حل شود. وقتی شکر حل شد ترکیب را از روی گاز بردارید تا سرد شود.

کره را با سرعت بالای همزن یا غذاساز بزنید تا حسابی همزده و یکدست شود و سپس ترکیب شیر و شکر سرد شده را به آن اضافه کنید. این کار را کم کم انجام دهید و همزمان با میکسر ترکیب را هم بزنید. سرعت میکسر یا همزن را کم کنید و پودر شیر خشک را هم کم کم اضافه کنید. وقتی مایه یکدستی درست شد آن را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید و دوباره با قسمت ساده مایه ویفر ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. در صورت تمایل مقداری مغزیجات مثل پسته، فندق یا بادام خرد شده هم به این مایه ویفر اضافه کنید.

در یک سینی مستطیل شد یک ورق ویفر بگذارید و مایه ویفر را روی آن بریزید و با لیسک صاف و یکدست کنید. سپس ورقه دیگر ویفر را روی آن بگذارید و خوب با دست فشار دهید. یک ورقه دیگر ویفر را روی آن قرار دهید، باقی مانده مایه ویفر را بریزید و صاف کنید و ورقه چهارم ویفر را روی آن بگذاید و دوباره با دست خوب فشار دهید. مراقب باشید که ویفر خرد نشود.

می توانید به جای پودر کاکائو می‌توانید به این مقدار مواد مایه ویفر 2 الی 3 قطره اسانس موز، پرتقال یا توت فرنگی اضافه کنید و خوب هم بزنید و ویفر را با آن درست کنید. در صورت تمایل و اگر دوست دارید ویفر شکلاتی در طعم‌های مختلف داشته باشید بعد از درست کردن هر نوع ویفر با هر طعمی، شکلات تخته‌ای با روش بنماری آب کنید و روی ویفرها بریزید.

ویفرها را به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال بگذارید و سپس با یک چاقوی تیز به شکل مستطیل یا مربع برش بزنید. این شیرینی خانگی بدون فر را می‌توانید در ظرف در بسته به مدت 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.


نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
کد امنیتی
شرکت در دوره های آموزشی