آموزش پاستا فتوچینی با مرغ و بادام زمینی

بلاگ فام

مجله بیگول

یکی از غذای تایلندی فوق العاده و دارای طعمی دلچسب ، خوش عطر ، خوشمزه است و با موادی تهیه میشود که در هر منزلی در دسترس هست .

این غذا با سبزیجات تازه و عالی تهیه شده که دارای رنگی بسیار زیبا است شما میتوانید بجای گوشت مرغ از انواع آبزیان دریایی و یا گوشت های قرمز و یا گوشت بوقلمون هم استفاده کنید و اگر بدون گوشت هم درست کنید .باز هم در مزه آن و شکل آن تغییری نمی کند.


مواد لازم برای 4 نفر

1-1/2 فنجان هویج نازک خلال شده

1/2 فنجان بادام زمینی خرد شده

1/3 فنجان گشنیزخرد شده

1/4 فنجان سویا سس

1/4 فنجان شکر قهوه ایی

1 قاشق غذاخوری آبلیمو

1 قاشق غذاخوری سس ماهی

2 قاشق غذاخوری سرکه برنج

1 عدد نواری فلفل دلمه ای خرد شده

2 حبه سیر

5 ساقه پیازچه خردشده

2 فنجان جوانه گندم

3 عدد تخم مرغ

2 قاشق غذاخوری روغن

1 عدد سینه مرغ نواری خردشده

کنجد اختیاری

طرز تهیه :

رشته فرنگی برنج را طبق دستورالعمل ذکر شده در بسته آن آماده کنید. نودل ها را معمولاً در آب بسیار داغ می جوشانیم تا نرم و آماده طبخ شوند. وقتیکه در آبکش ریختید با کمی آب سرد بشورید تا نشاسته آن شسته و از چسبیدن به هم جلوگیری شود.اگر نودل برنج را دوست یا در دسترس ندارید ،می توانید از انواع نودل یا پاستا یا ماکارانی هم استفاده کنید.

در یک کاسه شکر قهوه ای ، سس سویا ، سرکه برنج یا سرکه سفید ، آب لیموترش و سس ماهی ( اگر در دسترس نبود می توانید حذف کنید ) را با هم خوب ترکیب کرده تا شکر کاملا حل شود.

از هر گوشتی که استفاده می کنید آن را نواری برش زده و بعد در تابه روغن را اضافه و روی حرارت گذاشته تا گرم شود و بعد مرغ را اضافه و حدود 6 دقیقه تفت داده تا آب آن کشیده و سرخ و طلایی شود.

در صورت استفاده از میگو ، حدود 1/2-1 دقیقه در هر طرف یا تا زمانی که سرخ شود تفت دهید.مرغ یا گوشت را از تابه خارج کرده و توی یک بشقاب بریزید .

هویج و فلفل دلمه قرمز رنگ (یا می توانید از فلفل قلمی استفاده کنید) نازک خلال شده را به تابه اضافه و به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت داده تا نرم و سبک شود.

سیر ، پیازچه و جوانه لوبیا( یا ماش ، گندم ) را اضافه و به مدت 1 دقیقه دیگر با هویج و فلفل کاملا تفت دهید.

رشته فرنگی را طبق دستورالعمل ذکر شده در بسته آماده کنید. در یک کاسه مخلوط کردن ، شکر قهوه ای ، سس سویا ، سرکه برنج ، آب لیموترش و سس ماهی را کنار هم قرار دهید.

سبزیجات را به کنار لبه های تابه فشار دهید و تخم مرغ ها را وسط تابه شکسته و هم بزنید تا کاملا بسته وپخته شود. بعد گوشت تفت داده شده مرغ ، نودل و سس را به تابه اضافه کنید و همه ترکیب را با هم به مدت 1 - 2 دقیقه کاملا تفت دهید.

وقتیکه آماده شد در بادام زمینی خرد شده را با گشنیز به روی سبزیجات بپاشید و در کنار سس دلخواه با برش هایی از و کمی فلفل خشک شده و خرد شده و لیمو ترش سرو کنید.


یادداشت های دستور العمل

اگر طعم سس را در این غذا دوست دارید شما می توانید از ترکیب دو برابری سس در این غذا استفاده کنید.

برای یک سس خامه ای ، بادام زمینی می توانید 2 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی را هم به مخلوط سس اضافه کنید.

اگر نتوانید جوانه لوبیا را پیدا کنید ، می توانید از جوانه گندم یا ماش و یا از کلم نپا را جایگزین آن کنید.

شما می توانید در این غذا از انواع فلفل های رنگی ، قارچ ، کدو سبز خلال شده ، انواع کلم های خلال شده هم استفاده کنید.

ارزش غذایی

پد تایلندی (با مرغ یا میگو)

مقدار در هر خدمت

کالری 572 کالری از چربی 162

٪ ارزش روزانه

18g28٪ چربی

6g38٪ چربی اشباع

کلسترول 156mg52٪

سدیم 1212mg53٪

پتاسیم 796mg23٪

کربوهیدرات 71g24٪

فیبر 4g17٪

شکر 16g18٪

پروتئین 31g62٪

ویتامین A 7500IU150٪

ویتامین C 42.6mg52٪

کلسیم 76mg8٪

آهن 2.6mg14٪

ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

پد تایلندی چیست؟

پد تایلندی غذای ملی Thailands است و احتمالاً محبوب ترین سفارش در بیشتر رستوران های تایلندی سرو می شود.


این یک غذای سرخ شده رشته ای است که به طور سنتی از نودل برنج ، میگو ، توفو ، تخم مرغ و یک سس با طعم بسیار شیرین و ترش تهیه می شود. این سس معمولاً از ترکیباتی مانند سس ماهی ، رب تاماریند ، میگو خشک و شکر خرما تشکیل شده است.

در این Pad Thai ، تکه های مرغ و سبزیجات تازه زیادی پیدا خواهید کرد و همه آنها را با بهترین ترکیبات و ارزشمندترین سس ها بپزی ، و البته با مقدار زیادی بادام زمینی ترد که باعث غنی تر شدن این غذا می شود .


حتما این غذا را در این روزها که در قرنطینه هستید و باید انواع ویتامین ها و مواد مقوی به بدن برسد تهیه کرده و آن را برای خودتان امتحان کنید و لطفاً نظر خود را در نظرات زیر بگذارید ، من دوست دارم بازخورد خواننده را بدست آورم!

خلاصه دستور غذای داده شده


رشته فرنگی برنج - این موارد را می توانید در بخش غذاهای آسیایی فروشگاه مواد غذایی پیدا کنید. من معمولاً از برند Taste of Thai استفاده می کنم.

سینه مرغ یا میگو - این باعث می شود دلچسب و پروتئین این غذا تامین شود و یا بجای آن از توفو نیز می توان استفاده کرد.

روغن نباتی یا روغن مایع دلخواه - برای درست کردن سس و تفت دادن ترکیبات استفاده می شود.

شکر قهوه ای - برای شیرین کردن سس اضافه می شود.

سس سویا - برای اضافه کردن عطر و طعم عمیق ، یک شور و خوشبو و طعم امامی را به آن اضافه می کند و شیرینی را متعادل می کند.

سرکه برنج و آب لیموترش - برای افزودن طعم ومزه و ادغام با طعم های دیگر معجزه میکند و این به جای رب سنتی tamarind اضافه می شود.

سس ماهی - طعم کلیدی را این غذا است و آن را از دست ندهید. می توانید آن را در بخش آسیایی فروشگاه های مواد غذایی پیدا کنید. برای اضافه کردن بیشتر به سلیقه.

سبزیجات (فلفل رنگی ، هویج ، جوانه لوبیا ، پیازچه ، سیر ) - اینها آن را به یک وعده غذایی تبدیل می کنند و به آنها عطر و طعم زیادی و رنگ روشن و اشتها آور می بخشد.

تخم مرغ - بخشی کلاسیک از Pad Thai. آنها را با استفاده از یک چنگال خرد کنید.

بادام زمینی - حتما برای بعضی از غذاهای استفاده کنید ، بنابراین باعث نمی شود غذا بیش از حد شور باشد.


مواد لازم مورد نیاز پد تایلندی که در اینجا نشان داده شده است شامل تخم مرغ ، تکه های فلفل قرمز ، سس ماهی ، سس سویا ، سرکه برنج ، لیمو، فلفل ، مرغ ، شکرقهوه ای ، بادام زمینی ، رشته فرنگی برنج ، کتانترو ، پیاز چه، جوانه لوبیا ، هویج ، سیر و روغن با سبزیجات.


جایگزین ترکیبات در صورت دلخواه


رشته فرنگی برنج سفید را با نودل برنج قهوه ای جابجا کنید

سس سویا کم نمک استفاده کنید

شکر قهوه ای را با عسل جایگزین کنید

به جای روغن نباتی از روغن آووکادو یا روغن زیتون یا هسته انگور یا مایع استفاده کنید


نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
کد امنیتی
شرکت در دوره های آموزشی