خواص و فوائد و مزایای آلو بخارا برای سلامتی

بلاگ فام

مجله بیگول

آلو ها این میوه های خوشمزه بر اساس منطقه‌ اصلی‌شان از نظر رنگ و اندازه متفاوت هستند. درختچه‌ آن عموما در طول ماه‌های خرداد تا مهر میوه می‌دهد. دیگر نام‌های بومی این میوه آلو بخارا در زبان هندی، آلپاگوندا پاندو در زبان تلوگو، آلپکادو به زبان تامیلی و آناجیدا دراکشه به زبان کانارا است. آلو بخارا (plums) نوعی میوه است که دارای مزایای سلامتی زیادی است.

به عنوان مثال کمک می کند تا وزن بدن را حفظ کند و با دیابت و چاقی مبارزه میکند. کلسترول را پایین می آورد،

گردش خون و کیفیت آن را بهبود می بخشد، و به حفظ سلامت قلب مناسب کمک می کند. آلو بخارا اولین بار در آسیای غربی، در کوه های مجاور دریای خزر، کشت شده است. بعد ها توسط مستعمرات اروپایی و مبلغان اسپانیایی به آمریکای شمالی منتقل شد.

امروزه در چین، ایالات متحده آمریکا، صربستان، رومانی، شیلی، آلمان، فرانسه، اسپانیا، ترکیه و غیره نیز این میوه کشت می شود. چین بزرگترین کشت کننده این میوه در جهان است. کشت آلو بخارا به مقدار کمی در هند نیز انجام میشود.


بهبود سلامت قلب و عروق

آلو بخارا به حفظ سلامت قلب کمک می کند. آلوهای تیره رنگ حاوی مقدار بیشتری آنتی اکسیدان به نام آنتتوسیانین ها هستند که اثرات ضد التهابی دارند و همچنین کلسترول خون را تنظیم میکنند.

آلو بخارا همچنین شامل سایر ترکیبات پلی فنولی مانند لوتئین و کریپتوکسانتین است. این ترکیب باعث کاهش استرس اکسیداتیو بر سلول می شود.

آلو بخارا همچنین حاوی ویتامین B6 است که از افزایش سطح هموسیستئین جلوگیری می کند و احتمال حمله قلبی را کاهش می دهد.

بهبود عمل هضم و از بین بردن یبوست

آلو بخارا سرشار از فیبر است. ترکیبات سوربیتول و ایزتین که در آلو بخارا یافت می شود به حرکات روده و تنظیم جریان خون کمک می کند.

سوربیتول یک ملین طبیعی است که به روده بزرگ کمک می کند تا آب را جذب کرده و حرکت روده را تحریک کند، بنابراین یبوست را کاهش می دهد. ایزتین نیز در تنظیم عملکرد سیستم گوارش موثر است.


مبارزه با سرطان

آلو بخارا برای پیشگیری از سرطان، به ویژه سرطان سینه، دستگاه گوارش و دستگاه تنفسی مفید است.

آنتوسیانین ها، که رنگدانه های آبی قرمز مایل به قرمز در این میوه های شیرین هستند، از طریق حذف رادیکال های آزاد در برابر سرطان از بدن حافظت می کنند.

ویتامین A موجود در آلو بخارا نیز برای جلوگیری از سرطان دهان مفید است. قدرت آنتی اکسیدانی آلو بخارا از رشد سلول های سرطانی جلوگیری میکند.


بهبود بینایی

آلو بخارا یک منبع غنی از ویتامین ها به خصوص ویتامین A است. ویتامین A برای سلامت چشم و بهبود بینایی چشم مفید است.

آلو بخارا همچنین از چشم در مقابل آسیب های ناشی از نور UV محافظت می کند.

بهبود سلامت استخوان

خوردن آلو بخارا باعث افزایش سلامتی استخوان، به ویژه در زنان بعد از یائسگی می شود.

ویتامین K موجود در آلو برای استخوان مفید است.


بهبود گردش خون

آلو بخارا باعث افزایش توانایی جذب آهن در بدن می شود. این توانایی به دلیل محتوای بالای ویتامین C در این میوه است. آهن موجود در آلو بخارا برای تشکیل گلبول های قرمز یا اریتروکرات ها بسیار مفید است.همین موضوع گردش خون را در بدن بهبود می بخشد و از کم خونی جلوگیری می کند.


مبارزه با دیابت

آلو بخارا شاخص گلیسمی (GI) پایینی دارد. خوردن آلو بخارا می تواند سطح قندخون را کنترل و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد.


کاهش کلسترول بد

آلو بخارا یک منبع غنی از پتاسیم است که جزء مهم سلول و مایعات بدن است.

آلو بخارا می تواند در کنترل ضربان قلب موثر باشد. همچنین مانع از لخته شدن پلاکت می شود در نتیجه از مشکلاتی همچون آترواسکلروز، فشار خون بالا، سکته مغزی و بیماری قلبی عروقی جلوگیری میکند.

آلو بخارا همچنین فشار خون را کنترل می کند و به دلیل فیبری که دارد به کاهش کلسترول کمک می کند.


جوان سازی پوست

خوردن میوه هایی که رنگدانه زیادی دارند مانند آلو بخارا باعث می شود که پوست انسان باطراوت تر شود.

آنتی اکسیدان های موجود در آلو بخارا، می تواند نشانه های پیری را برطرف کند و پوست را جوان سازی کند.

همچنین در بهبود سریعتر جای زخم اثر دارد.

هشدار

مصرف بیش از حد آلو بخارا بدون اینکه آب زیادی در روز بنوشید باعث ایجاد سنگ مثانه میشود.

آلو سیستم گوارشی را در سلامت نگه می دارد

آلو خشک به کولون (بخشی از روده ی بزرگ) کمک می کند تا وظیفه ی خود را به خوبی انجام دهد. باید بدانید که هر یک عدد آلو خشک حاوی یک گرم فیبر می باشد. این میوه ی خشک یک ملین طبیعی و موثر محسوب می شود.

آلو میزان گلیسمی خون را پایین می آورد

آلو حاوی شاخص گلیسمی پایینی است و مصرف آن میزان قند خون را تنظیم کرده و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.

مضرات استفاده از آلو خشک

زیاده روی در مصرف آلو خشک باعث مشکلات بسیار زیاد و عوارض خاص از قبیل نفخ می گردد


ماسک آب آلو و عسل

آب آلو و عسل را به مقدار مساوی با هم مخلوط کنید و این ترکیب را روی صورت‌تان استعمال کنید تا پوستی درخشان داشته‌باشید. سعی کنید آب این میوه‌ی جادویی را در زندگی روزانه‌تان داشته‌باشید تا از بهترین فواید آن بهره‌مند شوید و به‌طور طبیعی سالم بمانید.


عوارض جانبی آلو بخارا

آلو حاوی اسید اسکالیک است، ماده‌ای که به‌طور طبیعی یافت می‌شود و اگر بیش از حد مصرف شود، می‌تواند به شکل سنگ اگزالات در مجاری ادراری متبلور شود. برای همین، آدم‌هایی که در مجاری ادراری خود سنگ اگزالات دارند باید از خوردن آلو اجتناب کنند.


نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
کد امنیتی
شرکت در دوره های آموزشی